Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Ultimativni 5G gejming telefon

Hiper brzo punjenje od 65W
Dupla baterija od 4720mAh

TrueView displej
True Hardware
DC Dimming tehnologija

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Brzina osvježavanja od 90Hz
uz MEMC tehnologiju

Brzina detekcije dodira
od 270Hz

Sistem tečnog
„sendvič“ hlađenja

Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Simetrični dizajn za bolje držanje konzole

Jednostavna kontrola, bez obzira na to kako držite uređaj

Poleđina modela Black Shark 3 je i vertikalno i horizontalno simetrična, što Vam omogućava da osjetite uravnoteženost svojih ruku. Black Shark 3 ima zakrivljenu poleđinu, a dvije romboidne površine su blago ispupčene kako bi pružile oslonac Vašim rukama. Zbog toga ćete svoj uređaj moći lako da kontrolišete bez obzira na to kako ga držite.

Brzina detekcije dodira od 270Hz

Uređaj koji ima najkraće kašnjenje dodira na svijetu u Vašoj ruci

Najveća brzina detekcije dodira od 270 Hz za rezultat ima najkraće kašnjenje dodira od 24 ms. Na sopstvenim prstima osjetite triger koji je brži i kretanje po ekranu koje je tečnije nego ikada prije.

Master Touch 3.0

Superiorna kontrola za Vas

Master Touch 3.0 Vam pruža dvije dodatne funkcionalne zone osjetljive na pritisak, čime dobijate više akcije jednostavnim pritiskom na ekran. Zahvaljujući duplo većem broju senzora, Black Shark 3 preciznije prepoznaje Vaš pritisak čak i po ivicama ekrana.

Qualcomm Snapdragon 865

Aktivno 5G igranje

Zahvaljujući najnaprednijoj mobilnoj platformi, Qualcomm Snapdragon 865, model Black Shark 3 je brz i inteligentan. CPU, GPU i 5G sistem bez premca pružaju iskustvo koje oduzima dah u toku igre, strimovanja, pretraživanja i drugih aktivnosti. AI Engine 5. generacije omogućava primjenu krajnjih dometa vještačke inteligencije u okviru 5G gejminga.

12GB maksimum RAM

256GB maksimum SSD prostora

LPDDR5 RAM najnovije generacije

UFS 3.0 flash storage

Sistem tečnog „sendvič“ hlađenja

Revolucija u hlađenju

Sistem tečnog hlađenja 4. generacije, koji je razvila kompanija Black Shark, ima revolucionarnu „sendvič” strukturu. S obzirom na to da su SoC, WIFI čipset, 5G modem, kolo za punjenje i ostale komponente koje se zagrijavaju raspoređeni sa obje strane glavne ploče, dvije izuzetno duge cijevi za tečno hlađenje pokrivaju obje strane ploče i u direktnom su kontaktu sa komponentama. Toplota se istovremeno rasipa sa obje ove strane, a efikasnost hlađenja je poboljšana za 50%.

Termo grafitna ploča

Zaštita od legure bakra

Cijev za tečno hlađenje

Cijev za tečno hlađenje

Zaštita od legure bakra

LPDDR5* + UFS 3.0

Brzo učitavanje, brzo igranje

Black Shark 3 sadrži UFS 3.0 RAM i LPDDR5* ROM čime se obezbjeđuju maksimalne brzine prenošenja podataka unutar telefona. Sada ćete brže nego ikada ranije moći da instalirate i učitavate igrice ili da prelazite iz jedne scene u drugu.

* Black Shark 3 8GB + 128GB verzije podržavaju LPDDR4X ROM

Hiper brzo punjenje od 65W

Dupla baterija od 4720mAh

Black Shark 3 je prvi uređaj na svijetu koji sadrži sistem duplih baterija sa serijskim punjenjem i paralelnim pražnjenjem. Serijskim punjenjem se omogućava super-brzo punjenje snagom od 65 W, dok se paralelnim pražnjenjem baterija omogućava njihovo dodatno trajanje i duža upotreba. Specijalizovani čipset za punjenje koji se nalazi u modelu Black Shark 3 na pametan način upravlja procesima, a u cilju postizanja maksimalnih performansi sistema duplih baterija.
[za 12 minuta do 50%, za 38 minuta do 100%*]

Kontakti za magnetno punjenje od *18W

Jednostavno za punjenje, jednostavno za igranje

Četiri magnetna kontakta na poleđini modela Black Shark 3 predstavljaju dodatni način punjenja. Ovi kontakti podržavaju brzo punjenje snagom od 18 W. A više nećete morati ni da brinete da li će port za punjenje tipa C, koji se nalazi na donjoj strani uređaja, uticati na način na koji držite uređaj.

5G + Wi-Fi 6 sa dvojnom „X“ antenom

Stabilna konekcija u svakoj sekundi

Black Shark 3 podržava 5G mreže, kako NSA, tako i SA. Takođe, podržava i najnoviji Wi-Fi 6 standard, koji je za 270%* brži od Wi-Fi 5 standarda.
Dvojna „X“ antena pozicionirana po obodima okvira pruža najstabilniju konekciju u situacijama kada se telefon drži sa obje ruke.
Dvokanalna konekcija u okviru modela Black Shark 3 omogućava istovremeno povezivanje na 5G i Wi-Fi mrežu.

Brzina osvježavanja od 90Hz uz MEMC tehnologiju

Glatko kao nikada prije

Gejming ekran modela Black Shark 3 ima brzinu osvježavanja od 90Hz, čime pruža vizuelno iskustvo koje je glatko kao nikada prije. MEMC tehnologija, koja funkcioniše zahvaljujući nezavisnom čipsetu za slike, podiže frekvenciju video zapisa sa 25Hz na 90Hz, pružajući Vam najbolju sliku čak i kada pratite normalni sadržaj.

AMOLED od 6,67 inča sa Delta E < 1 preciznošću

Vidite svijet gejminga u pravim bojama

Veliki AMOLED ekran od 6,67 inča na modelu Black Shark 3 je jedan od ekrana sa najvećom preciznošću boja. Zahvaljujući vrijednostima Delta E < 1 i JNCD < 0,55, moći ćete da vidite prave boje igrica i video zapisa.

TrueView displej i True Hardware DC Dimming tehnologija

Prigrlite komfor

TrueView displej modela Black Shark 3 podešava stepen osvjetljenja ekrana i temperaturu boja tako da odgovara osvjetljenju u Vašem okruženju. Vaš displej će Vam pružiti prirodnije vizuelno iskustvo.
Zahvaljujući True Hardware DC Dimming tehnologiji, Black Shark 3 ima konstantno osvjetljen displej, bez brzog treperenja pri niskom osvjetljenju, što Vam pruža ugodnost tokom maratonskih gejmerskih partija.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Simetrični stereo zvučnici okrenuti ka prednjoj strani uređaja

Slušaj! Dolaze iz ovog pravca

Stereo zvučnici i na gornjem i na donjem dijelu modela Black Shark 3 okrenuti su ka naprijed i imaju istu jačinu zvuka. Igrači više ne moraju da razmišljaju o tome da li će tokom igre blokirati zvuk. A uz pomoć simetričnih zvučnika, bićete u mogućnosti da doživite sveobuhvatno zvučno iskustvo.JOYUI 11

(zasnovan na Android 10)

Dizajniran za gejming

Zasnovan na Android 10, potpuno novi operativni sistem JOYUI 11 kombinuje najbolje performanse mobilnih operativnih sistema sa najprofesionalnijim gejming iskustvom.

JOYUI 11

Dizajniran za gejming

Najnoviji Shark Space pruža najkvalitetnije funkcionalnosti gejminga, uključujući Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio itd., kao i maksimalni sistem personalizacije za gejmere.

Sistem trostruke kamere od 64MP

Snimite svoj važni trenutak

Black Shark 3 je opremljen konfiguracijom sa tri kamere – glavnom kamerom od 64 MP,
ultra-širokougaonim objektivom od 13 MP i kamerom od 5 MP za postizanje boke efekta.
Režim Super Night (Super noćni režim) u RAW formatu omogućava pravljenje jasnih i živopisnih snimaka u noćnim uslovima.

Ultra-širokougaoni objektiv od 13MP

blenda od f/2.25

Kamera od 5 MP za bolji efekat

blenda od f/2.2

64MP Super Clear Camera

f/1.8 aperture,
1.6μm 4 in 1 super pixel